1. szeptember 1. Budapest – Idén augusztus végén összeolvadt az IGS Informatika Kft. és az IT- Divízió Informatikai Kft., és ITD Informatika Zrt. néven folytatja tevékenységét. Az új cég pénzügyileg és szakmailag erősebb, az egyesülés pedig magasabb színvonalú kiszolgálást jelent majd a meglévő és új ügyfelek számára. 

Az IGS Informatika Kft. és az IT-Dívizó Kft. tulajdonosai határoztak a két cég összeolvadásáról, melynek köszönhetően 2017 augusztus 30-án létrejött az ITD Informatika Zrt. A több mint 10 éve az informatikai piacon működő cégek tulajdonosai az összeolvadásban rejlő szinergiák miatt hozták meg döntésüket. Az általános jogutódlásnak köszönhetően létrejött Zrt. 20 millió alaptőkével kezdi meg tevékenységét és a szakmai vezetést a korábbi két Kft. tulajdonosai, Pekárovics Gábor (vezérigazgató), Lukenics Viktor (elnök) és Gombai Viktor (műszaki vezérigazgató-helyettes) látják el. Az új vállalat egy pénzügyileg erős háttérrel és megnövekedett szakembergárdával szolgálja ki meglévő és jövőbeli ügyfeleit a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

„Cégeink követelései, kötelezettségei, érvényben lévő szerződései valamint az összeolvadó társaságok vagyona teljes egészében átkerülnek az ITD Informatika Zrt-hez, és az új cég a korábbi két cég minden tevékenységét zavartalanul folytatja tovább. Partnereink számára az átmenet zökkenőmentes, a cégjogi változás gyakorlatilag észrevehetetlen lesz.” – mondta Pekárovics Gábor, vezérigazgató.

A két cég egyesülésével kimagasló szakmai kompetenciák, magas szintű munkafolyamatok, az ügyfélkezelésben szerzett kiemelkedő tapasztalatok és két innovatív csapat erősíti egymást. A Zrt. a rendelkezésre álló erőforrásokat megnövelve, nem csupán hatékonyságnövekedéssel, de valódi létszámnövekedéssel továbbra is hosszú távon biztos munkahelyet kínál dolgozóinak.

Az összeolvadást követően a pénzügyileg megerősödött cég az elkövetkezendő években több, nagyobb léptékű fejlesztést is tervez, melynek köszönhetően az ügyfelek a legmodernebb technológiák előnyeit élvezhetik majd.

További információk:            Lukenics Viktor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36-20-9999-020

A jogelődökről:

Az IGS Informatika Kft. 11 éve a hazai informatikai piac szereplője. Elsősorban rendszerfelmérés, rendszerüzemeltetés és hosting szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. 8 éves tapasztalattal rendelkezik a saját felhő alapú technológiával nyújtott üzemeltetési szolgáltatások területén. Az ügyfelek által egyszerűen követhető, hatékony hibajegy kezelő, illetve automatizált monitoring rendszert biztosít szolgáltatásai mellé.

Az ITD Informatika Kft. 2008 óta foglalkozik a rendszerüzemeltetésen túl többek között adatmentéssel, vírusvédelemmel, hálózatépítéssel, valamint IT stratégiák tervezésével. A cég által nyújtott szolgáltatásokhoz szükséges hardware-eket és szoftvereket is gyorsan és hatékonyan beszerzi ügyfeleinek. További erősségei közé tartozik a 24 órás rendelkezésre állás és a kiemelt ügyfélkezelés, valamint az informatív ügyféltájékoztatási rendszer, mely előnyöket az összeolvadás után természetesen minden meglévő és jövőbeli ügyfél élvezhet majd.

Search